Skip to main content

Meci amical între deținuții Penitenciarului nr.10-Goian și echipa Liceului Republican Internat cu profil sportiv

Astăzi, 05 iunie 2023, pe terenul de fotbal al Centrului de instruire al ANP, s-a desfășurat un meci amical între echipa deținuților din custodia Penitenciarului nr.10-Goian și echipa Liceului Republican Internat cu profil sportiv.

Meci amical între echipa Liceului Republican Internat cu profil sportiv și echipa Centrului de Detenție pentru Minori și Tineri.

Consolidându-și spiritul de echipă și aptitudinile sportive, tinerii au avut ocazia de a juca un meci amical cu societatea civilă, astfel sporind reintegrarea și resocializarea eficace a beneficiarilor spre finalul meciului, toți participanții au primit un prânz cald oferit cu sprijinul Fundaţia de Binefacere Caritas Moldova.

ANP aduce sincere mulțumiri tuturor celor care s-au implicat pentru buna-desfășurare a acestei activități și pentru necondiționatul suport acordat.

Promovarea sportului în rândul deținuților, constituie un proces de dezvoltare fizică a deținuților, de consolidare a spiritului de echipă, dar şi a calităților emoțional-volitive, care garantează reeducarea şi reintegrarea în societate.