Skip to main content

Comunicat de precizare

În dimineața zilei de astăzi, 13.01.2024, în apropierea localității Sirota, raionul Orhei, s-a produs un tragic accident rutier, cu implicarea a trei automobile de marca Renault, Volkswagen și o mașină Toyota. Urmare a ciocnirii celor trei mașini, o persoană, șoferul Toyota, a murit la fața locului, iar alte patru s-au ales cu multiple traumatisme și au fost transportate la spital.

Administrația Națională a Penitenciarelor confirmă faptul că, persoana care a decedat este angajat al Penitenciarului nr.17-Rezina, agent al Secției pază și escortare. De menționat că, la momentul producerii accdentului, dumnealui se afla în afara orelor de serviciu.

Acest caz a fost înregistrat de poliție, care urmează, reieșind din competența sa funcțională, să stabilească circumstanțele producerii acestei coleziuni precum și persoanele vinovate.

În acest sens, Administrația Națională a Penitenciarelor își exprimă profund regretul față de cele întâmplate și subliniază încă o dată îndemnul spre necesitatea respectării regulilor de circulație, manifestarea responsabilității și a prudenței în orice situație, nu doar a angajaților ci și a tuturor cetățenilor.

Din numele conducerii și a întregului efectiv al sistemului administrației penitenciare, transmitem sincere condoleanțe și compasiune familiei îndurerate.

Dumnezeu să-l odihnească!