Skip to main content

Administrația Națională a Penitenciarelor cuprinsă în atmosfera de sărbătoare

Sărbătorile de iarnă continuă să aducă bucuria copilăriei și ne deschid inima spre Credință, Speranță și Lumină! Nimic nu eternizează mai emoționant magia lor, decât fiorul miraculos transmis de către cei mai mici ca noi.

În ajunul Crăciunului (pe stil vechi), Administrația Națională a Penitenciarelor a devenit gazda unui adevărat spectacol dedicat sărbătorilor de iarnă și a bunei dispoziții, moment feeric conturat frumos prin prezența copiiilor angajaților instituției. Astfel, micuții s-au bucurat de o zi plină de activități și surprize. Pe lângă jocuri de masă, desen și multă mișcare, copiii s-au putut delecta și de prezența animatorilor, care au îmbinat armonios știința, distracția și cunoașterea lumii prin experimente, desfășurând pentru ei un adevărat atelier științific.

Nelipsiți la acest eveniment au fost și Moș Crăciun împreună cu însoțitorea sa. Veniți din depărtare, ei au savurat un recital vast de colinzi, poezii și cântece despre iarnă, toate ales pregătite de micuți pentru întâlnirea cu cel mai așteptat personaj de peste an .

Tradițional, la sfârșitul întâlnirii, copiii au fost răsplătiți cu daruri, multe zâmbete și emoții, păstrând convingerea că toate acestea momente se vor grava frumos în amintirile fiecăruia.

Evenimentul organizat astăzi nu a fost doar despre sărbătoare și distracție, ci și despre promovarea unei coeziuni armonioase între copii, părinți și rutina unei zile la muncă, aspect susținut și promovat de către conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor în diverse acțiuni organizate cu ocazia sărbătorilor din an.